Оголошення!

Про відбір  виконавця  земельних торгів

    Відповідно до рішення Зеленодольської міської ради №1136 від 24 травня 2019 року «Про включення земельних ділянок до Переліку земельних ділянок комунальної власності, право оренди на які виставляються на земельні тоги на 2019 рік» та метою продажу на земельних торгах права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Зеленодольської міської об єднаної територіальної громади (згідно додатку ) ,виконавчий комітет Зеленодольської міської ради проводить відбір виконавців земельних торгів.

В зв’язку з чим, просимо суб’єктів, які бажають виступити в якості виконавців земельних торгів надати до виконавчого комітету Зеленодольської міської ради наступні документи та інформацію:

Правоустановчі документи:

-копії документа, що посвідчує особу

- копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків,

- копії установчих документів претендента та виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (для претендента – юридичної особи);

  - копія кваліфікаційного документа ліцитатора

*Всі документи (за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій, виданих іншими установами) повинні бути завірені в установленому порядку.

Інформація:

- надати інформацію про кількість проведених земельних торгів  за попередні 2 роки, кількість проданих на них  лотів, ціна їх продажу порівняно зі стартовою ціною.

-надати пропозицію про вартість виконання робіт та калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт

-запропонуваний строк виконання робіт

    Всі пропозиції направляти до Виконавчий комітет Зеленодольської міської ради  в термін до 30.06.2019р. за адресою :Дніпропетровська область, Апостолівський район, м.Зеленодольськ, вул.Енергетична,15, ел.адреса  [email protected] тел. приймальні 0960263185

додаток до оголошення про відбір виконавця земельних торгів.docx